lauantai 24. tammikuuta 2009

RPM 22.1. / Vuodenaika-SAL

Teen vuodenaika-SAL 2009 -työnä Passione Ricamon Topiary Trees -mallin, joka on julkaistu The World Of Cross Stitching -lehden numeroissa 131 ja 132.
Mulla on varastossa vaikka kuinka paljon erilaisia kankaita, mutta eipähän yksikään niistä tuntunut tälle työlle sopivalta, joten jouduin tilaamaan kangasta. Torstaina sain Kirjokkaasta tilaamani kankaan, joten pääsin osallistumaan torstai-illan ristipistelymaratoniin.

Pistelyaikaa oli vain pari tuntia, joten reunusta en saanut valmiiksi. Sainpahan kuitenkin hyvän alun työlle. Oma aikansa meni kankaan mittaamiseen ja leikkaamiseen sekä kankaan keskikohtien metsästykseen ja muutenkin talven sijoittamiseen tuolle kankaalle - talvi kun on reunassa eikä keskellä, niin oli hieman vaativampi aloitus.


Eilen sain pisteltyä tuon talven reunuksen loppuun, joten seuraavan kerran kun tartun neulaan, niin pääsen itse puun kimppuun. :) Ajattelin jo tehdä kaikki reunukset ennen seuraavan osion aloitusta, jotta kevät olisi sitten helppo tehdä (samoin kesä ja syksy) - ensin kuitenkin talven osuus! :)

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Hieno malli :) Minäkin olen ihastellut samaa mallia ja miettinyt että olisi kiva se joskus tehdä. Luulin että koko malli oli samassa lehdessä, mutta vasta viime kerralla kun lehtiä selasin niin huomasin että siinähän onkin vaan puolet mallista. Pöh, ensinhän pitää metsästää se toinen lehti jos meinaa saada kaikki neljä puuta. Tai ainakin neljä puuta on hienompi kuin kaksi ;)

Nora kirjoitti...

Minä olen pistellyt nuo puut, jokaisen erikseen ja kehystyttänyt neljäksi tauluksi. Tykkään kovasti. Ja oli hauska, että törmäsin malliin just tänään. Nimittäin mietin tuossa juuri, että pitäisi helmikuun alkamisen kunniaksi ottaa keväisempiä ristipistotöitä esiin ja vuodenaikapuulle on vakkaripaikka keittiön seinällä.

Mukavia pistelyhetkiä!