lauantai 28. helmikuuta 2009

Hiljainen helmikuu

Hiljainen on helmikuu, kun tämä näyttäisi olevan kuun ainoa teksti! :/

Vuodenaika-SALin ensimmäinen osuus valmistui viime sunnuntaina, mutta en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä. :( Reunuksia olen tehnyt enemmän kuin kuvassa, mutta en kaikkea, joten kevättä en pääse aloittamaan vielä huomenna (ellei tänään sitten tapahdu ihmettä ja saisin aikaan puolet työn reunuksista).JouluSAL-koristeen aloitin viikko sitten enkä sitä tänään tule saamaan valmiiksi, joten tämän kuun tavoite jäi saavuttamatta. Ehkä ensi kuussa paikkaan tilanteen ja teen aloittamani lisäksi toisen koristeen! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva talvipuu. Mieki törmäsin tähän malliin jossain vastikään ja tänään rupesin urakalla etsimään jotain vuodenaika/kuukausityötä, jonka voisin pistellä hissun kissun vuoden aikana. Onks tällä vuodenaikasalilla jotain yhteisblogia tms. jossa voisi käydä kuikuilemassa muitakin vuodenaikamalleja?

Maajo kirjoitti...

SAL on Ristipistoilijat -yhteisön/blogin (entinen MSN:n yhteisö) tempaus, mutta blogi on tietääkseni julkinen vain jäsenille.

Ryhmän sivut:
http://ristipistoilijat.blogspot.com/

Kerro, jos haluat liittyä ryhmään, niin lähetän sulle vaikka lisäinfoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Maajo selvennyksestä. Nyt selvisi myös tämän salaperäisen ristipistoilijat-blogin tausta. Melkeinpä tekisi mieleni liittyä, mutta ans kattoo vielä :)