sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Hiljaista on ollut

Melkein kaksi kuukautta tuli eleltyä hiljaiseloa, koska en tehnyt piston pistoa. Olen vain pakkaillut tavaroita muuttoa varten ja yrittänyt tyhjennellä digiboksia - netissäkin tietty on pitäny surffailla.

Eilen sitten menimme Kirsin luokse viettämään ristipistoviikonloppua - aamulla olimme jo kymmenen aikoihin aloittelemassa (pistelemään päästiin kylläkin vasta lähempänä kolmea?) ja pistelyt lopetettiin siinä yhden aikaan yöllä. Tänään aamupäivällä vielä hieman jatkettiin. Hauskaa oli ja oli mukava tavata ihmiset nimimerkkien takaa. :) Kiitos Kirsille ja kaikille tapaamiseen osallistuneille! :)

Pistelyihinkin tuli siis koskettua vihdoinkin. Kolme työtä otin mukaan ja niitä kaikkia ehdin pistelemään. Tapaaminen oli siis hyvin onnistunut myös siten. :)

Ensimmäisenä pistelin vuodenaika-SALia, josta kevät on jo myöhässä ja edelleen kesken. Se on niin monimutkaisessa vaiheessa, etten sitä edes harkinnut pisteleväni Kirsillä. Sen sijaan aloitin pistelemään kesää, jonka pistelyyn on aikaa touko-kesäkuu. Onneksi työ tulee itselle, joten sillä ei ole mitään kiirettä. :) Kesän ruukun sain valmiiksi ja siitä puuttuu enää teksti ja itse puu. Tässä nyt samalla kuitenkin kuvaa myös tuosta keväästä (en ole siitä aiemmin kuvaa julkaissut vaikka pistelin sitä maaliskuussa ja ehkä hieman myös huhtikuussa).Toisena työnä pistelin hieman eteenpäin moottoripyörätyötä ja ainakin itse erotan siinä hieman edistymistä! :) Ensimmäinen kuva on otettu 12.7.2008, jolloin viimeksi tätä pistelin ja tämä toinen on eilisen jäljiltä.


Kolmas työ oli ihan uusi työ, Ihaa-pienkitti. Kitti on tullut The World Of Cross Stitching -lehden (Issue 72) mukana. Tässä aikaansaannos eiliseltä ja tältä päivältä.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mulla on kans vähän sellainen juttu, ettei tule pisteltyä muuten kuin ristipistotapaamisissa. Jos sielläkään, kun on niin paljon kaikkea muutakin siinä samalla, mutta ainakin jokunen pisto. Kivastihan nuo sinun työsi viikonloppuna edistyivät! :)

Katri kirjoitti...

Oli tosi kiva tavata viikonloppuna!

Hienoa edistystä töissäsi! Tuo moottoripyörä on tosi upea, mutta on siinä hommaa... Pitäisi itsekin tehdä nuo vuodenaikapuut jossain vaiheessa.

Pike kirjoitti...

Mukava että ehdit taas pistellä - muutto taitaa kyllä viedä mehuja aika lailla...

Kati kirjoitti...

Moi pitkästä aikaa. Teillä on ilmeisesti ollut tosi mukava tapaaminen, mitä nyt on rivien välistä ymmärtänyt. Joskus nämä muut kuviot vievät käsitöiltä aikaa, mutta jossain vaiheessa vahinko tietty otetaan takaisin, eikös vain? Tsemppiä muuttopuuhiin ja laittele aina kun ehdit ja jaksat edistymiskuvia.

Lennu kirjoitti...

Kivoja ristipistotöitä olet tekemässä! Mukava kun teillä oli siellä etelässä tapaaminen, ristipistotapaamiset on niin ihania :)