lauantai 25. heinäkuuta 2009

Tavarat alkaa olemaan paikoillaan

Pitkään on taukoa piisannut sekä tekemisen että bloggaamisen osalta. Nyt kuitenkin alkaa varmaan pistely- ja bloggausvauhti kiihtymään, kun tavarat alkaa olemaan paikoillaan ja pääsee hieman arkeen kiinni. Ja onhan tuossa kolmen viikon päästä lähes viikon lomakin vielä! :)

Ajattelin tämän bloggaustauon päättää esittelemällä uutta harrastustilaani. Alla olevassa kuvassa näkyvät tärkeimpänä ristipistokankaani (vasemmalla keskimmäisellä hyllyllä), kaikki käsityölehteni (niitä on hieman päässyt kertymään) sekä DMC:n ja Anchorin lankamapit (vasemmalla ylhäällä siniset sisältävät DMC:n langat ja niiden alla raidalliset kansiot sisältävät Anchorin langat numerojärjestyksessä).

Näissä laatikoissa on sekalaista tavaraa - muistaakseni ainakin kahdessa laatikossa valmiita kittejä. Laatikoiden edessä on vielä muuton jäljiltä (oikeastaan ristipistoviikonlopun jäljiltä) käsityösalkku ja muovikassissa moottoripyörätyö.


Tässä onkin sitten itse pistelypaikka. Sohvan sain kummitädiltäni (melkein uusi sohva) ja viereisen kirjahyllyn sain paikoilleen pari päivää sitten. Tässä on hyvä pistellä (lamppu on sivussa eikä siksi näy kuvassa) ja katsella telkkaria. Olisikin aika monta tv-sarjaa katsomatta DVD:ltä... ;) Sohvan päälle asetin taulut, joissa on ristipistelevä possu ja ristipistelevä Tatty Teddy. :)

Sohvan viereinen hylly on sen verran kapea ja korkea, että siellä ei voi esim. saksia säilyttää pistellessä, joten päädyin käyttämään hyödykseni yhden vanhan korivaununi. Yläkerrassa säilyy hyvin tuo oranssi roskis, purkki saksille (saksetkin ovat kuvassa, mutta eivät kyllä näy kovin hyvin - saksikoriste kuitenkin näkyy!). Koriin mahtuu vielä esim. tuo lehti eli tekeillä olevaa työtä voin säilyttää siinä. Myös muita keskeneräisyyksiä voisin säilyttää tuossa korissa, mutta en jaksa niitä etsiskellä kaapeista (vielä on hakusessa, että mitä minnekin tuli tuupattua).


Sohvan viereiselle hyllylle asetin tuon ristipistotyöni, jossa sanotaan "She who dies with the most patterns... is not stitching fast enough!". Lisäksi siinä on ainakin tällä hetkellä tuo pieni laatikosto, jonka itse koristelin decoupage-tekniikalla (päällä on Ihaan kuva). Laatikostossa on neuloja, nuppineuloja yms. Kolmeen purnukkaan ajattelin laittaa nappeja sitten joskus kun niihin törmään (minne lie hyvään säilöön nekin tuli tuupattua).


Kuvittelin, että mulla on paljon käsityökirjoja (niin kuin onkin), mutta ei niitä nyt sitten olekaan niin hirveästi, koska tuosta ostamastani hyllystä meni vain yksi hylly niille! :D Jäi kyllä muutama askartelukirja sen ulkopuolelle. Tässä kuvaa kirjoista:

Yritän alkaa taas bloggaamaan vähän säännöllisemmin, joten toivottavasti tavataan pian! :)

9 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Onpa ihana pistelypaikkasi. Ja niin järjestyksessä!

Ninnu kirjoitti...

Voi miten ihanan siistiä ja viihtyisää! Pistelypaikkasi vaikuttaa tosi kivalta.

TarjaA kirjoitti...

Ihanan siistiä, kateeksi käy.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivan näköistä! Mulla olisi myös yksi kysymys: Millaisella systeemillä sinulla on langat noissa kansioissa? Onko siihen olemassa jotain omia muovitaskuja tai oletko käyttänyt jotain muuta tapaa... Tuo nimittäin olisi varmasti paljon käytännöllisempi tapa kuin minun tämänhetkiseni: eriväriset langat aina omassa (tyhjätyssä)suklaarasiassaan... Mäkin saan ainakin jonkinlaisen oman pistely/käsityö/lukupaikan kunhan saadaan talo valmiiksi... :-)

Terkuin Lillimus

Maristytteli kirjoitti...

Voi että! Ihanat tilat sulla ja kaikki niin hyvässä järjestyksessä! Mäkin haaveilen omasta tilasta, kun on isompi koti. Kuvasta onkin hyvä näyttää vinkkiä. :) Blogin puolella ollut pitkään kuollutta. Saas nähdä koska parannan tapani. Toivottavasti nähdään täällä pian taas.

Maajo kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! :)

Lillimus; Mulla on langat numerojärjestyksessä sellaisissa muovitaskuissa, mihin saa langat langanpidikkeiden kanssa (Gold concept -kansiotaskut ja -langanpidikkeet). Ainakin Kirjokas myy näitä taskuja ja pidikkeitä.

vattumato kirjoitti...

Onhan noita kirjoja aika paljon!!! Houkuttelevan näköinen pino=oD

Kirsi kirjoitti...

Wau mikä järjestys! Pysyykö sinulla kaikki noin siististi käytössäkin vai oliko kuva juuri muuton jäljiltä, jolloin kaikki on niin kauniisti aseteltu? Minullakin on kaikki hyvässä järjestyksessä, mutta joudun kyllä aika ajoin siivoilemaan, kun siinä pistelyn ym. näpräämisen lomassa ei sitten tule heti laitettua kamoja oikeille paikoilleen.

Maajo kirjoitti...

Kyllä toi oli juuri muuton jäljiltä aseteltu, mutta toistaiseksi en ole vielä suuremmin ehtinyt sotkea. :D Yhden projektin langat kyllä odottavat mappeihin laittoa ja yhden toisen projektin lankojen osalta pitäisi katsoa värikoodit (puuttuvat ohjeesta, mutta tiedän että ovat DMC:tä). Muutama neula on jäänyt kyllä tuohon sohvan viereisen hyllyn päälle, mutta niistäkin juuri eilen satuin tarvitsemaan yhden käyttöön, kun meni edellisestä neulasta silmä rikki... Saas nähdä kuinka käy sitten pitemmällä aika välillä! ;D