lauantai 22. elokuuta 2009

Ostoksia matkalta 18.-21.8.2009

Eilen kotiuduimme neljän päivän reissusta, joka oli ihan kiva. Totesimme kyllä, että Ikaalisten kylpylään (=uimahalli) ei tarvitse toiste mennä ja Tropiclandiakin oli aika tylsä paikka. Leirintäalueen mökki ja hotellit olisivat saaneet olla paremmat, mutta kyllä niissä yöt saatiin nukuttua...

Mutta niihin ostoksiin! Eli suht helposti pääsin askartelu- ja käsityökaupoista ulos ilman ostoksia, mutta jotain "pientä" kuitenkin ostin. Tampereelta mukaan tarttui pari pakettia neuloja. Vaasassa kävimme Vöyrin käsityöliikkeessä, josta ostin vain tuon vasemmanpuoleisen tonttutyön. Myyjä kyllä yritti "tuputtaa" kaikkia mitä saa tilattua Margarethastakin (Margarethasta ei kannata myyjän mukaan tilata, kun hänen kokoamansa paketin saa tosi paljon halvemmalla). Ennen kotiin palaamista kävimme Juthbackan markkinoilla Uusikaarlepyyssä (iso alue täynnä kirppismyyjiä ja muita myyjiä). Sieltä löytyi yksi käsityökauppa, kaiketi Ulla-Brittas, jonka sivuilta bongasinkin tuon koko tapahtuman. Sieltä ostin tuon oikeassa alareunassa olevan pulloessu-tonttupaketin. Taidankin tehdä nuo tontut pullojen joulukoristeiksi JouluSALin merkeissä! :)


TilkkuSadussa poikkesimme ennen tuonne markkinoille menoa. Sieltä ostin paketin kangaspaloja.

Ihan kiva saalis siis. Lisäksi ostimme mm. hirveän määrän cd-levjä kirppiksiltä (kuinkahan monella kirppiksellä tulikaan poikettua!) ja Tuuristakin muutaman cd:n (Tuurista emme juuri muuta ostaneetkaan).

Käsityöt edistyivät hieman tiistaina, mutta eivät sen jälkeen. Pistelin tiistaina ennen lähtöä jonkin aikaa Ihaa-työtä, joten se on jo aikas pitkällä (ei kauaa, niin on valmis). Matkalla Tampereelle virkkasin pari kerrosta sitä paitaani, joka piti tänä vuonna saada valmiiksi...... Sen jälkeen en siihenkään koskenut. :/

1 kommentti:

gloriosa kirjoitti...

Joo, tuossa vöyrin liikkeessä olen itsekkin joskus käynyt. On vähän niin ja näin onko tollanen pakettien kokoaminen laillista. Noh, muuten ihan kiva liike. Tilkkusadusta olen joskus itse tilannut kanssa. Suloisia kankaita olet sinäkin löytänyt.