sunnuntai 23. elokuuta 2009

Pistelyinnostus :)

Eilen oli pakko pistellä Ihaa loppuun, kun se oli niin lähellä valmistumista. Ja valmistuihan tuo, vaikka vähän teki mieli jo siirtyä seuraavan työn kimppuun! Eli tämän pistelyn aloitin keväällä ristipistotapaamisessa 23.-24.5.2009 ja jatkoin loppuun tässä kuussa. Tämä Ihaa-kitti on tullut The World Of Cross Stitching -lehden (Issue 72) mukana. Viimeistelen Ihaan ehkä kortiksi (ja ehkä laitan sen käsityökaappini oveen kiinni).


Tämä tuore hankinta eli pulloille tonttuessut poltteli sen verran, että oli pakko aloittaa ja niinhän siinä sitten kävi etten malttanut jättää pistelyä käsistä! Kävin toki nukkumassa välillä... ;) Sain ensimmäisen tontun siis tänään valmiiksi eli se valmistui vajaassa kahdessa päivässä. Näitä tonttuja olisi vielä kolme lisää. :)Kaksi (kohta kolme) joulukoristetta kun saisin vielä tehtyä, niin olisin JouluSALin osalta jälleen aikataulussa. Olisi kyllä kiva saada nämä kaikki essut valmiiksi. :)

Kohta alkaa F1-kisa, sen ajan ajattelin virkata jos vain suinkin jaksan. Täytyisi ihan oikeasti saada se paita jo valmiiksi.......

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kivoja pistelyjä molemmat, minä odotan vielä kärpäsen puraisua. Syksyn sadonkorjuu vie aikaa käsitöiltä...

Maristytteli kirjoitti...

Kivoja juttuja olet ostanut ja tehnyt :) Itsellänikin innostus on paranemaan päin. Ensi viikon loppupuolella blogissakin pitäisi olla uutta luettavaa. :)

Kirsi kirjoitti...

Ihaa on ihana! Minulla taas puikot suihkii. EI kerkee pistelemään.