sunnuntai 18. lokakuuta 2009

JouluSAL #10

Tänään valmistui kolmas lumiukko eli kymmenes joulukoriste tänä vuonna. Ajattelin, että tästä lumiukko-setistä en tekisi enää jäljellä olevia kolmea tänä vuonna vaan ehkä ensi vuonna. Haluan jotain nopeammin valmistuvia nyt tässä loppuvuonna. :)


Täytyisi varmaan alkaa viimeistelemään näitä joulukoristeita. Näistähän on vain puolet valmiita eli ne essut ovat sinällään valmiita ja se yksi pieni joulukoristepaketti sisälsi kehyksen, joten sekin tuli aikoinaan kehystettyä heti. Viisi koristetta siis pitäisi viimeistellä. Siinä riittää vähäksi aikaa puuhaa. Näistä kuvia sitten joskus kun saan viimeistelyt tehtyä.

Joululauluswappiin ilmoittauduin, joten sitä pitäisi suunnitella ja vähän olen sitä kyllä suunnitellutkin, mutta vielä en ole päättänyt mitään. Se saattaakin olla seuraava työni ja jos näin on, niin sitten blogi jää varmaan pienelle tauolle. Swapin postituspäivä on nimittäin vasta marras-joulukuun vaihteessa, joten sitä ennen ei ainakaan siihen liittyvää voi näyttää.

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Onpa lutunen lumiukko!

Kirsi kirjoitti...

Missäs sitä luurataan, kun viimeisin postaus on lokakuulta !!?

Maajo kirjoitti...

Ei oo valmistunu mitään (vapaa aika on ollut aika tiukilla) - tai no oikeastaan on valmistunut, mutta se on vielä hetken aikaa salaista tietoa! :D Palailen heti, kun saan tuon salaisen julkaista ja kun pääsen marras- ja joulukuun joulukoristeiden kimppuun.