perjantai 4. joulukuuta 2009

Joululauluvaihto

Ensimmäinen ja ainoa vaihtoni tänä vuonna on ohi, sillä lähetin Joululauluswapin maanantaina ja keskiviikkona sain Vattumadolta paketin.

Paketista paljastui jouluinen kortti, johon oli "ympätty" Kolme yötä jouluun on -laulun sanat. Hieno on jo pelkkä korttikin!! Koristeena on Bent Creekin Winter Arches -mallista kuusi (laitoinkin jo ikkunanpieleen roikkumaan). Koristeen reunassa on käytetty hauskaa ja erikoista nauhaa! :) Lisäksi sain hauskan porokynttilän ja Country Cottage Needleworksin "Sweet Treats" -mallista Pie-osamallin (vai miksikä tuota kutsuisi?). Olen näitä malleja katsellut 'sillä silmällä', mutten ole niitä vielä ostanut. Pitäisiköhän nyt kerätä nuo loputkin ja tehdä koko iso malli? Sopisi hyvin keittiön seinälle kokonaisuudessaan että myös yksinään. Kiitos Vattumato mukavasta vaihdosta! :)Tämä oli tosiaan hauska vaihto enkä kyllä kadu yhtään, että päätin "rikkoa" tämän vuoden swap-tauon. :)

2 kommenttia:

sari.i. kirjoitti...

Ihana vaihto. :)

vattumato kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit=o) Mä olen itse tehnyt tuon sweet Treats taulun kokonaan ja on keittiön seinällä. Tykkään tosi kovasti, eli suosittelen;o) Tuo koristeen reunassa oleva nauha on Violariumista. Eka työ mihin sitä käytin. On kyllä aika hauska ja erilainen. Pitkään mietin millä tavalla ja millä nauhalla koristeen viimeistelen. Tämä nauha sitten evi voitin juuri sillä erilaisuudellaan. Hauskaa jouln aikaa sinulle!!!