sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

3.kierros

Töiden "ketjuttamisen" kolmas kierros on melkein ohi ja hieman hymyilyttää. :)

Eilen sain valmiiksi lammasvauvan, mutta lampaan naamalla oli "naamari" mikä häiritsi niin pahasti, että purin tänään yhden Anchorin sävyn kokonaan naamasta ja tein uudestaan DMC:llä. DMC:n väri oli hieman "likaisempi", joten naamasta tuli hieman hillitympi. En kyllä ihan heti ala tekemään "väärillä" langoilla! Onneksi kaapissa onkin kaikki Anchorit ja DMC:t, niin sopii ottaa melkein mikä tahansa DMC/Anchor-malli työn alle, niin oikeitten lankojen pitäisi löytyä. On se semmoista vahtaamista ja pelkäämistä koko työn tekemisen ajan (josko jokin lanka ei sovikaan). Tässä mallissa värejä on ihan kiitettävä määrä, eikä minulta silloin kaksi vuotta sitten löytynyt kuin Anchoria ja se oli täällä meillä halvin, niin aloin tätä tekemään Anchorilla DMC:n sijaan.


Lammasvauvan jälkeen oli kiire kissojen kimppuun, joten tein "minimipistot" Aku Ankkaan ja pääsiäisliinaan. Tässä on lopputulos kissoista eli sain tämänkin tänään valmiiksi. :)


Kolmannella kierroksella on vielä possutyö ja moottoripyörä. Mietin jo ottaisinko yhden uuden työn kierrokseen (kierroksen viimeiseksi työksi). Löysin nimittäin Freebie Gallery -blogista kivan mallin. Ehkä on kuitenkin hyvä tehdä ensin esim. pari kierrosta noita keskeneräisiä töitä ennen uusien aloittamista...

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kaksi valmista työtä jo, nättejä ovat! Hyvin tuntuu kierto etenevän!

Sari kirjoitti...

Mukavaa, kun saa töitä valmiiksi :) Kivoja ovat molemmat!

Marjo kirjoitti...

Söpöisiä! Siulla näyttää tuo töiden kierrättäminen toimia.

Mari kirjoitti...

Suloisia töitä!