sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Possut

Sain eilen valmiiksi tammikuussa synttäriswap-lahjaksi saamani possukitin. Aloitin tämän joskus helmikuussa, mutta työn pistely ei lähtenyt kovin sujuvasti liikkeelle. Vauhtia pistelyyn toi lopulta se, että otin ohjeesta kopion, johon merkitsin keltaisella huomiokynällä seuraavaksi pisteltävän alueen. Sitten kun olin pistellyt kyseisen alueen, niin merkitsin sen vaaleanpunaisella huomiokynällä (pistellystä alueesta tuli näin oranssi). Täytyy muistaa tulevaisuudessa tämä tekniikka. :)


Tämä työn kierto tuntuu sopivan ainakin minulle, sillä välillä osa töistä tökkii (silloin pistelen ehkä vain pari pistoa) ja osasta tulee "pakko saada valmiiksi"-töitä (työ saattaa tällöin valmistua hyvinkin nopeasti). Kierto kuitenkin varmistaa sen, että kaikki työt edistyvät eikä yhdestäkään työstä tule UFOa. Jatkan siis vielä tätä kiertoa. Tähän väliin taidan kuitenkin "unohtaa" kierron ja tehdä yhden salaisen työn. Ja sitten kun palaan kiertoon takaisin, niin voi olla, että aloitan uuden työn. Sovin nimittäin itseni kanssa Akun valmistuttua, että possutyön jälkeen voin aloittaa yhden uuden työn. :)

7 kommenttia:

JaanaS kirjoitti...

Tulipa siitä kiva!

Katri kirjoitti...

Onpas suloisia possuja!

Srinity kirjoitti...

Ihana! Tosi kivoja possuja. :)

Mari kirjoitti...

Siinähän on melkein kuin Veli Viulu, Veli Huilu ja Veli Ponteva. :) Suloinen työ, ja niin on myös edellisen postauksen nallekin! :)

gloriosa kirjoitti...

Tuon huomiokynän käyttö on kyllä kätevää. Minä olen sitä kanssa aika monessa isommassa työssä käyttänyt. Ihana possukatras:)

Aurora kirjoitti...

Söpöjä possuja :)

Marjo kirjoitti...

Veikeet possut!