sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Käsityöviikonloppu

Tein eilen tällaisen ilmaismallin, jonka ohje löytynee täältä. Otin värejä jämälaatikostani, joten ei ole minkäänlaista aavistustakaan mitä sävyjä tässä työssä on. Kirjaimet, lehdet, köynnös ja kukka on tehty kahdella säikeellä, mutta sydämet tein neljällä säikeellä. Arvatkaas vaan muuten mitä katselin samalla kun pistelin tätä? ;D


Lisäksi aloitin eilen Lavender Wingsin mallin Heart To Heart (ostin sen Casa Ceninasta maaliskuussa). Sain siitä tehtyä keskimmäisen rivin valmiiksi pistojen osalta. Siihen tulee vielä muutama helmi sitten joskus, kun olen työn pistellyt kokonaisuudessaan.


Tänään sitten aloitin jälleen uuden työn. :) Sain Joululauluvaihdosta viime vuonna Country Cottage Needleworksin "Sweet Treats" -mallista Pie-osion ja tässä kuussa ostin Casa Ceninasta Ice Cream -osion. Teen nämä kaksi tauluksi siten, että jäätelö on päällimmäisenä ja piirakka sitten sen alapuolella. Jäätelön sainkin tänään valmiiksi nappeja lukuunottamatta (ne sitten viimeisenä työhön). Värit valitsin "sinne päin" DMC:n alkupään langoista (en jaksanut kaivella kuin ensimmäistä lankamappia) lukuunottamatta ohjeen mukana tulleita lankoja (kummassakin ohjeessa oli mukana 2 lankaa).


Lisäksi vielä olisi yksi malli ja kangas odottamassa aloitusta eli Lavender Wingsin malli Dreamer's High (ostin sen Casa Ceninasta kaksi vuotta sitten).

Vielä olisi viikko lomaa jäljellä, katsellaan jossain vaiheessa mitä vielä saan aikaiseksi. Tuo Ice Cream ja Pie -yhdistelmä olisi kiva saada valmiiksi, kun ainakin tuo Ice Cream oli melko nopea pistellä.

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Oletpas sinä ollut livakka likka kuten esikoinen sanoisi :) Noi on ihania, erityisesti tykkään tuosta jätskitaulusta, oon pitkään harkinnut tuonkin sarjan ostamista, mutten ole siirtynyt sanoista tekoihin... Hihkaise ihmeessä, jos aiot myydä ohjeet ;)

Maristytteli kirjoitti...

Kiva tuo jätskitaulu. Huolisin kyllä omaankin keittiööni. :)

Anonyymi kirjoitti...


Hannele sanoi:

Love, kauniit värit