perjantai 18. kesäkuuta 2010

Lahja valmis

Sain kuin sainkin tänään tämän työn valmiiksi, kun pistelin koko aamupäivän. Ajattelin ensin, että lisäisin tähän vielä hääpäivän, mutta taidankin jättää sen lisäämättä (onhan tuossa nimmarissani vuosiluku). Tähän pitäisi nyt etsiä kaupasta kehys ja sitten kehystää. Reilu kuukausi on vielä aikaa häihin, mutta ei auta kehystystäkään jättää viime tippaan, vaan yritän saada sen vaikka ensi viikon aikana pois alta (olen ensi viikon vielä lomalla).


Seuraavaksi sitten uusia töitä alulle. Tekee mieli aloittaa jos vaikka mitä! :) Huomenna käyn kotona ompelemassa kankaisiin reunat, jottei purkeennu ja sitten pääsen uusien töiden kimppuun. Palailen asiaan, kun olen saanut työt alulle. Voi olla, että aloitan kolmekin uutta työtä ja palaan samalla sitten käsitöiden kiertojärjestelmään. Saa niitä vanhojakin töitä taas eteenpäin.

9 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Onpa kaunis, varmasti mieluisa lahja! Ja nopeasti sen pistelit!

Virpi kirjoitti...

Tosi kaunis taulu! Ihana tunne tuo, kun saa jotain valmiiksi ja on mahdollista aloittaa ihan tyhjälle kankaalle jotain hienoa!

Niina kirjoitti...

Todella kaunis taulu ja sait sen valmiiksi hyvissä ajoin! Minulla meinaa jäädä aina viime tippaan ja jos en itse kehystäisi tauluja, niin ei olisi mitään saumaa ehtiä ajoissa...

Maristytteli kirjoitti...

Todella kivannäköinen. Odotan innolla kuvaa niistä töistä, jotka aiot aloittaa. :)

gloriosa kirjoitti...

Aivan ihana työ, ja nopeasti sait sen valmiiksi. Tekis niin mieli itsekin tilata joku lintu työ mutta en voi sitä kuitenkaan kyhäilyn aikana aloittaa :)

Maajo kirjoitti...

Kiitokset jälleen kommenteista :)

Mari kirjoitti...

Siitä tuli hieno! :) Kuva vaan on niin iso, ettei mahdu kokonaan tietokoneen näytölle, mutta koitan kuvitella kokonaisuuden. ;) Laitahan sitten vielä kuvaa kehystettynä!

Maajo kirjoitti...

Kokeilepa Mari klikata kuvaa? Itselläni se ainakin avaa Picasan, jossa kuva on sopivammassa koossa.

Yritän muistaa julkistaa kehystyskuvan (en ole viimeisteltyjä töitä tänä vuonna jaksanut kuvata)...

Aurora kirjoitti...

Kaunis <3