tiistai 22. kesäkuuta 2010

Sweet treats, Ice Cream ja Pie

Country Cottage Needleworksin "Sweet Treats" -mallin Ice Cream ja Pie valmistuivat tänään! Olin lisännyt alimmaiseen 2 nappia, kun totesin etten halua niitä tähän työhön (pohdin asiaa koko sen ajan kun tätä työtä pistelin). Niinpä korvasin napit ristipistoilla, mikä oli helppoa, koska töiden malleja sai tehtyä ristiin näiden nappikohtien osalta (samanlaiset kohdat, mutta napit eri paikoissa). Aloitin siis tämän työn pistelyn sunnuntaina ja tiistaina sain valmiiksi (20.-22.6.). Kivan nopea pistely! :)

Reunoihin ei siis näissä malleissa ollut ohjetta, mutta tirkistelin mallikuvaa ja netistä jonkun toisen pisteltyä työtä. Reunojen kukissa sovelsin hieman, sillä ohjeessa kaikki reunakukat ovat punaisella tehtyä. Itse halusin "tasapainottaa" työtä sillä, että alaosassa kukat olivat yläosan kukkien värisiä ja yläosassa alaosan kukkien värisiä. Jos jotakuta kiinnostaa käyttämäni värit, niin tässäpä niitä tulee:
  • Ice Cream: DMC/Blanc, 167, 367, 335 ja Crescent Colours/Lunar Eclipse, Cocoa Bean
  • Pie: DMC/Blanc, 167, 367, 434 (piirakka on tehty kahden värin yhdistelmänä 167+434) ja Crescent Colours/Blooming Crocus, Plymouth Roc

Lomaa on vielä muutama päivä jäljellä, mutta alan nyt hiljentämään tahtia (juhannuksena tuskin pistelen). Aloitan ehkä vielä sen yhden työn, jotta pääsen palaamaan töiden kierrätykseen.

7 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Onpa tosi kivan näköinen työ, passaavat kyllä hyvin ihan noin kahdestaankin! :) Ja hyvin sopivat myös nuo reunakukat. :)

Katri kirjoitti...

Tosi nätti!

Lomalla toki voi pistellä mitä haluaa, sehän on sentään loma!

Mari kirjoitti...

Ihana työ! :)

Sari kirjoitti...

Nätit ovat!

Lumiruusu kirjoitti...

Hurmaava työ,nuo pinkit ja siniset kukat on ihan täydelliset!
:):)

Emma kirjoitti...

Kivan näköinen ja alkaa tehdä mieli jäätelöä. ;)

Maajo kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! :)