sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Somebunny edistyy

Mulla on nykyään ollu ihmeellisesti tylsää. Lomallakin viihdyin vain ensimmäiset 3/4 osaa 2 viikosta, jonka jälkeen olisin voinut palata töihin (lomailin kyllä loppuun asti ihan kiltisti). Eilen sitten taas oli tällainen tylsä hetki ja menin sitten päikkäreille, kun mikään ei tuntunut kivalta idealta. Nukuin pari tuntia ja sen jälkeen olin kuin uusi ihminen! Johtuukohan tämä tylsistyminen vain väsymyksestä?

No mut joka tapauksessa eilen päikkärit auttoi ja jaksoin kaivaa esiin tämän Somebunny-työn. Edistyinkin siinä sen verran reippaasti, että nyt tekee mieli tahkota tämä loppuun; josko jo parin viikon sisällä olisi valmista? :) Eilen iltapäivällä lähtötilanne oli se, että sininen ruukku oli "valmis" ja punainen kahta väriä vaille "valmis" (lainausmerkeissä sen takia, että edelleenkin kummastakin puuttuu valkoinen satiinilanka-osuus). Kaiken muun olen pistellyt eilen ja tänään.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Tämähän on pitkällä jo. Oliko sulla joku RR? En ole nähnyt kuvaa. Vai muistanko väärin...

Maajo kirjoitti...

Mä en ole osallistunu kuin yhteen RRään ja sekin oli jo viisi vuotta sitten, ei siis ole RRää. Tää on kyllä vähän samantyylinen kuin siihen tekemäni siilityö.