sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hassutus nro 9

Tänään tuli startattua Ristipistolehti SALkin, kun tästä lehdestä en ole aikaisemmin tehnyt mitään. Työ on siis From Popcorn with love ja lehti on Cross Stitcher February 2006 Issue 170. Paljoa en ehtinyt pistelemään, kun piti tehdä talon kirjanpitotöitä ja käytiin uimassakin.

Alkaa muuten jo hieman puuduttamaan tämä jatkuva aloittaminen, jotenkin on väsynyt olo. Mites teillä muilla? Onneksi ollaan kohta jo maalissa näiden aloitusten suhteen, enää kuusi jäljellä! :D Sitten on kiva jatkaa, kun ei tarvitse aloittaa mitään pitkään aikaan.Today I started the unused cross stitch magazine SAL. This pattern is ninth in my crazy list. It's called From Popcorn with love and it has been in Cross Stitcher February 2006 Issue 170. I didn't get done as much as I would have liked but it's okay.I'm little bit tired with this constant starting. How about you? Fortunately we're almost done with the starting - only six more to go! :D

6 kommenttia:

niina kirjoitti...

Tosi suloinen popcorn. Kaikki nallet on kyllä ihania.

Ihania pistelyhetkiä ja kiva kun poikkesit blogissani:)

MariJ kirjoitti...

Ihana nalle tulossa! :)

Kyllä mua kans vähän puuduttaa tämä aloittaminen, kun yleensä olen pitänyt vain yhtä työtä kerrallaan kesken. Tai on minulla ollut niitä ufojakin välillä kaapissa, mutta työn alla kuitenkin yleensä vain se yksi kerrallaan, ja niitä ufojakin on tehty kuitenkin ennen "ufoutumista" pitempään kuin aloituksen verran. Vaikka olisi useampikin työ kesken, niin pistelen yleensä samaa työtä useampana päivänä putkeen - nyt siis tuntuu niin hassulta vain aloittaa ja sitten ei saakaan jatkaa seuraavana päivänä. Ja sitten se "pakko" aloittaa joka päivä, kun ei välttämättä joka päivä ehdi pistelemään, mutta pitää vain yrittää joku väli löytää edes sille ensimmäiselle pistolle. Mutta toisaalta mukava tehdä välillä tällaista erilaistakin, ja sitten on tosiaan helppo jatkaa niitä töitä eteenpäin, kun on jo aloitettu. :)

Katri kirjoitti...

Suloinen Popcorn!

Toisaalta hieman väsyttää aloittaa uutta joka päivä, pitää joka kerran keskittyä kovasti kun on uusi työ, johon pitää saada se rutiini.

Mutta toisaalta on ihanaa vilkaista listasta, että mitäs kivaa tänään saakaan aloittaa. Ja olen nauttinut hurjan paljon siitä, että olen saanut viimein aloitettua monta sellaista työtä joiden aloittamista olen enemmän tai vähemmän pidempään suunnitellut. Ja pianhan tämä loppuu, muutama uusi aloitus enää...

Lennu kirjoitti...

Söpö nalle!

Minä aloittelen vielä ainakin ihan innoissani, mutta toisaalta kyllä sitten on ihana päästä kaikkien noitten aloitettujen töiden kimppuun :)

marelo kirjoitti...

joo aloittainen ei ole ole niin kivaa enään, mutta loppujen lopuksi se on kohta ohi.
Olis vaan kiva pistellä joku työ loppuunkin kun aloittaa, mutta onneksi tämän hasssutuksen aikana olen 4 aloittaamaani työtä saanut valmiiksi. Yhdellä oli kylläkin takaraja ja se on himena häirinnyt muiden töiden tekoa, mutta kyllä s tästä jatkuu iloisella mielellä loppuun asti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tää vielä hauskaa on, paitsi että lopuissa malleissa on pari joita ei vain niin kauheasti jaksaisi aloittaa, mutta en toisaalta oo mukavampiakaan löytänyt tähän hätiin... Ja sitten pääseekin aloittamaan ilmaismallivaihdon =)