lauantai 26. maaliskuuta 2011

RPH-päivitystä

Nina kysyi edellisessä kirjoituksessani, että miten kehystän työt ja pingotanko sinne väliin vai käytänkö pieniä nauloja vai miten. Normaalisti (nykyään), jos kehystän työn, niin pingotan sen pahvin väliin - ompelulangalla ensin toisen suunnan ja sitten toisen (yritän samalla saada työn keskelle ja suoraan). Tämän taakse tulee sitten vielä taustapahvi (joko kehyksen oma tai sitten leikkaan siihenkin oman pahvinpalasen). Eli en käytä mitään teippejä, nauloja tms.

Kiitos kommenteista edellisiin kirjoituksiin! :)

Pistelin viikko sitten hieman tätä Joy-lumiukkoa eteenpäin (RPH 14), mutta kyllästyin ja vaihdoin launtai-iltana Margaret Sherryn malliin Sailing mice (RPH 8). Nyt hiirulaisista keskimmäinen valmiina, mikä on tosi kiva juttu, koska tämä oli se hiiri, minkä olen aiemminkin pistellyt. Nyt pääsen uusiin vaiheisiin. :)


Thanks for the comments in the previous posts! :)

A week ago I stitched s little bit this snowman (Joy, challenge piece number 4) but I got bored and I switched to the Sailing Mice by  Margaret Sherry (challenge piece number 8). I have now finished the middle mouce which is great because that was the one I have done once before. :)

5 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Vitsit, että on söde tuo hiirulainen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hiiri :)

Virpi R. kirjoitti...

Taidan yhtyä kuoroon eli söpö tuo hiiri =D

kissankello kirjoitti...

aivan hurmaava hiirulainen:)

Maajo kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)