sunnuntai 29. toukokuuta 2011

RPH 7 valmis

Yritin saada tämän valmiiksi äitienpäiväksi, mutta koska Popcorn oli kiinnostavampi ja aika lopulta loppui kesken, niin lupasin äidille äitienpäivänä vain jälkitoimituksen. Tänään sitten sain viimeisetkin asiat tähän tehtyä ja kehystettyä, niin pääsen ehkä ensi viikolla antamaan tämän äidille.

Pakko sanoa, että tämä Mother oli taas jälleen osoitus siitä kuinka vaikeaksi Dimensions voi helpon näköiset työt tehdä. Oli nimittäin jos jonkinmoista lankayhdistelmää ja puolikasta pistoa ja ties mitä. Lopulta jätin tätä kuppia reunustavan "pitsin" tekemättä ja hyvä näin. Ei mielestäni tarvitse sitä ja neliönmallinen kehys olisi pitänyt teetättää (löysin kyllä joku aika sitten Tarjoustalosta valkoisen neliökehyksen, mutta oli liian suuri; ostin silti varastoon :).

Hassutustöistä on nyt valmiina ja viimeisteltynä 8/15, yli puolen välin! :)


I tried to finish this by mothers day (three weeks ago) but I was more interested in Popcorn and finally time was out. I said to my mom that she'll get something later. Today I finished this and framed it so I can finally give it to her.

This piece called Mother by Dimensions was really hard even it looks like pretty easy and small. There were mixed colours, half stitches and cording etc. I finally left out the border which would have shaped this more in to a square. I found a frame for this result and if I had made the border it would have been very difficult. I'm pleased with the result. :)

I have now done and finished eight pieces of crazy challenge so I have done over half! :)

9 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Oi miten kaunis, tosi yksityiskohtainen malli! Varmasti ollut kovasti tekemistä tuossa.

Virpi kirjoitti...

Jotkut työt tosiaan näyttävät ihan nopsilta tehdä, mutta ovat kaikkea muuta kuin helppoja ja nopeita. Tosin on niitä yllätyksiä joskus niinkin päin, että iso työ onkin ollut aika joutuisa tehdä =D

Tosi kaunis lopputulos!

MariJ kirjoitti...

Kaunis pistely!

TarjaA kirjoitti...

Ihanat värit½

Leena kirjoitti...

Kaunis ruusukuppi!

kissankello kirjoitti...

olipas kaunis kuppi, tuota kannatti kyllä odottaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Upea kupponen :) Dimensionsin kitit ovat kyllä aikas mielenkiintoisia...

cross stitch kits kirjoitti...

your mother design is very pretty. You are right it is small but I think it looks a bit challenging with all the half stitches and cording so well done for stitching it. I personally try to select whole stitches only, easier and quicker :-)

Kirsi kirjoitti...

Todella kaunis ei voi muuta sanoa.