lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kirjanmerkki

Sain eilen uusimman WOCSin (issue 192) ja sen mukana tuli kirjanmerkkikitti. Ensimmäistä kertaa koskaan tuli heti mieleen kenelle sen voisin tehdä ja niinpä aloitin lähes heti pistelemään (töiden kierrätyksessä oli vähän tylsääkin jo). Sain sen tänään valmiiksi, kun ei jäätykään mökille yöksi ja maanantaina aion antaa sen veljentytölleni nimpparilahjaksi (en ole ikinä nimpparilahjoja kenellekään antanut) - sattumaa tosin, että edes huomasin Jasminin päivän olevan nyt tuleva maanantai. :) Aion hänelle antaa vanhat Neiti Etsivä -kirjani, joten hän pääsee käyttämään tätä kirjanmerkkiä pian, jos haluaa (ja jos lukee nuo kirjat).

Se onkin loma kohta lusittu eli tiistaina palaan työelämään neljän viikon lomailun jälkeen. Kyllä neljä viikkoa onkin mennyt nopeaan kun on ollut tekemistä joka viikolle! :)

Yesterday I received the latest WOCS (issue 192) and this bookmark kit came along with it. I started to stitch yesterday and I finished it today. :) I'll give my old Nancy Drew books to my niece on Monday so I can give this bookmark to her then (it also happens to be her name day on Monday).

1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Onpa nätti kirjanmerkki! Meilläkin on eilen tehty yhdestä lehden mukana tulleesta kitistä pikku-koala. Mutta sitä en tehnyt minä, vaan meidän Emma! Hän on nyt sitten virallisesti ristipistelijä :) Bloggaan Emman saavutuksista myöhemmin, kunhan saamme ne viimeisteltyä. Ihanaa kyllä :)