sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Syksyistä

Viikonloppu oli tuottoisa, kun aloitin pistelemään jo perjantai-aamuna (vapaapäivä). Pistelin perjantaina noidan ja aloitin tanssivaa kurpitsaa, joka valmistui tänään. Näille kahdelle pistelyaika siis 5.-7.10.2012 ja viimeistelyt on tehty tänään. Mallit ovat lehdestä Cross Stitch Crazy November 2008 issue 117.

It's been a productive weekend. I stiched the witch on Friday and then I started the Dancing Pumpkin which was finished today. So I stiched and finished these in three days. The patterns are from Cross Stitch Crazy November 2008 issue 117.Löysin eilen kirppikseltä kolmella eurolla hyllykön, joka oli puunvärinen ja hieman kulunut. Hioin sitä hieman ja sitten spraymaalattiin se valkoiseksi. Tulos on käsintehdyn näköinen eikä auta tarkastella liian läheltä, mutta olen tyytyväinen. :) Nyt on käytävällä esittelypaikka tällaisille "tyynyille" tms.

I bought this shelf from a second hand store. I had to paint it and it's not as good painted as it could be but I like it. Now I can show off my little pillows etc. :)


1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että on kivoja pistelytöitä. Kirppikset ovat ihania. Upean hyllykön olet löytänyt itsellesi.